Sinterklaasviering met de echte Sinterklaas uit de Kempen

Welkom op deze pagina, waar we graag de gezelligheid en betekenis van het Sinterklaasfeest met u delen. Wij willen graag bijdragen aan een fijne en traditionele Sinterklaaservaring voor uw kinderen en de hele familie.

Lees meer

Onze Sinterklaasbeleving

Onze Sinterklaasviering is gericht op het creëren van een warme en traditionele sfeer, waarbij Sinterklaas en roetveegpieten zorgen voor een inclusieve en respectvolle viering.

Ons Sinterklaas keurmerk is een garantie voor de kwaliteit van onze Sinterklaasviering. We nemen ons werk serieus en zorgen voor professionele kostuums, grime van hoge kwaliteit en werken met roetveegpieten om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van het Sinterklaasfeest.

Waarom Sinterklaas Bladel?

1.

Kwaliteitsgarantie

Als drager van het Sinterklaas keurmerk staan we garant voor de hoogste kwaliteit in kostuums, grime en dienstverlening. U kunt vertrouwen op een professionele en betrouwbare Sinterklaasviering.

2.

Ruime beschikbaarheid

We bedienen een uitgebreid gebied in de Kempen en omliggende regio's, wat betekent dat we beschikbaar zijn voor huisbezoeken, bedrijfsevenementen, schoolvieringen en meer in verschillende plaatsen.

3.

Lokale betrokkenheid

Als trotse vertegenwoordigers van de Kempenregio, begrijpen we de lokale gemeenschap als geen ander. We zijn niet zomaar Sinterklaas en Pieten; we zijn uw Sinterklaas en Pieten. Onze lokale betrokkenheid zorgt voor een persoonlijke en vertrouwde Sinterklaas ervaring, waarbij we de warmte en gezelligheid van de Kempen volledig omarmen.

4.

Inclusieve traditie

Wij zijn absoluut tegen elke vorm van discriminatie. We weten ook dat Piet niets met racisme te maken heeft. Om toch iedereen te kunnen laten genieten van het mooiste kinderfeest, werken wij sinds 2021 enkel nog met roetveegpieten.

Huisbezoek

Breng de magie van Sinterklaas rechtstreeks naar uw huis met een speciaal huisbezoek van Sinterklaas uit de Kempen. Maak onvergetelijke herinneringen voor uw gezin en geniet van een persoonlijke ontmoeting met Sinterklaas en zijn roetveegpieten.

Vereniging

Verrijk uw verenigingsbijeenkomst met een vleugje Sinterklaasvreugde. Onze Sinterklaas en Pieten brengen een warme en feestelijke sfeer naar uw verenigingsactiviteit, en zorgen voor een gezellig samenzijn voor jong en oud.

Bedrijf

Vier het Sinterklaasfeest op de werkplek en geef jouw kinderen een bijzondere ervaring! Boek ons voor een bedrijfsevenement en geniet samen met je kinderen van een onvergetelijke viering die de band tussen collega's en hun kinderen versterkt.

Winkelcentrum

Trek meer bezoekers aan naar uw winkelcentrum met een speciale Sinterklaasontvangst. Onze Sinterklaas en Pieten zorgen voor een feestelijke sfeer, nemen deel aan activiteiten en verspreiden vreugde onder uw klanten.

Basisschool

Maak het Sinterklaasfeest op school extra speciaal voor de kinderen. Boek ons voor een bezoek aan uw basisschool, waar Sinterklaas en zijn roetveegpieten een onvergetelijke ervaring zullen bezorgen voor de leerlingen.

Intocht

Maak van de Sinterklaasintocht een grandioos evenement voor uw stad of gemeente. Onze Sinterklaas en Pieten zijn beschikbaar om de aankomst van Sinterklaas extra feestelijk te maken en een blijvende indruk achter te laten bij de toeschouwers.

Blader door de galerij

Al sinds 2012 dé echte Sint

Interesse?

Vul het aanvraagformulier in of neem contact op.

Aanvraagformulier Contact